If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз , такова,... още не ми е готова салтата, но вече идва, така ,че -НАЗДРАВЕ!
Наздраве ти , и да дадеш бакшиш на сервитьорката
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Наздраве, секта! След 10 минути правя точно 12 часа, откакто си сипах първото за днес
Ама днес ми е простено, трябваше да се чукна с много хора, абе ... тежка раУта ...
Ми да си жив и здрав още поне толкова
Наздраве ти
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Абе някой каза ли наздраве или само така ми се счу!?
Щото първо пих гроздова от новата реколта, после някакво препиздено гръцко вино, сега пак ракийка...
А може и да е от салатата от глухарчета, която лично набрах и сътворих.
Май много дрънкам!
Абе- на наздраве и да сме живи и здрави!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Абе някой каза ли наздраве или само така ми се счу!?
Щото първо пих гроздова от новата реколта, после някакво препиздено гръцко вино, сега пак ракийка...
А може и да е от салатата от глухарчета, която лично набрах и сътворих.
Май много дрънкам!
Абе- на наздраве и да сме живи и здрави!
Comment